0758.242.448

Termeni și Condiții

Va rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă întreagă înțelegere (contractul) dintre părți.

Arius Atelier, în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.ariusatelier.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, va rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

 

Drepturi de autor

Arius Atelier este autorul siteului și beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislației române și internaționale. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, șamd sunt proprietatea Arius Atelier sau sunt licențiate de Arius Atelier pentru a fi folosite.

 

Licențe de utilizare

Arius Atelier va acordă o licență limitată, revocabila și ne-exclusivă de a va creă un hyperlink către paginile sau produsele siteului atâta vreme cât acest link nu descrie Arius Atelier sau un partener/afiliat al acestuia de o manieră falsă, greșită sau jignitoare. Licența acordată va permite utilizarea acestui hyperlink numai cu precizarea sursei.

Conținutul siteului, integral și/sau parțial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al Arius Atelier.

 

Politica de confidențialitate

Vă rugăm să accesați și secțiunea Politica de confidențialitate care se aplică de asemenea accesului/vizitei dumneavoastră pe Site.

 

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să ne contactați.