0758.242.448

Nuntă

Nu există eveniment mai important în viața unei femei tinere, decât nunta. Subscriem la importanța acestui eveniment și suntem în măsură să avem și o contribuție, prin intermediul produselor noastre, realizate manual și cu un înalt grad de finisare. Vă putem ajuta cu o serie de accesorii de nuntăinvitații de nuntămărturii de nuntălumânări de cununie și cele de masă, cocardecutia de darcartea de oaspeți (guest book) și multe altele.

Când parcurgeți lista produselor noastre nu va lăsați constrânși doar la modelele afișate. Suntem un atelier de creație și putem la fel de bine lucra cu materialele și culorile propuse de dvs. Dacă aveți idei și de produse, am fi bucuroși să vi le ascultăm și și mai bucuroși să le punem în practică.

Folosiți linkurile de mai jos pentru a accesa fiecare categorie de produse.

 

Invitatie nunta - Yin & Yang

Invitații nuntă

Arius Atelier confecționează invitații de nuntă personalizate, atât în ceea ce privește textul, cât și designul. În funcție de tema propusă, vă vom oferi spre alegere modele unice. Contactați-ne pentru a discuta despre eveniment și vom veni în sprijinul dvs. cu idei și propuneri.

Detalii …

Marturie botez, nunta - Borcanel cu lavanda

Mărturii nuntă

Mărturiile de nuntă reprezintă un mod elegant de a le mulțumi participanților la eveniment și de a le lăsa o amintire. Nu există o regulă în ce privește compoziția mărturiei. Poate fi un borcănel de șerbet sau de miere de albine, poate fi compusă din câteva bombonele sau 2-3 biscuiți, poate fi un borcănel de ceai, poate fi o jucărie sau un desen. Poate fi un element practic sau poate fi un simbol. Vă lăsăm de dvs. să alegeți dintre modelele noastre.

Detalii …

Carte de oaspeti - Trandafiri realizati manual si tema muzicala

Carte de oaspeți

Timpul trece și ne lasă doar amintirile. Pe lângă fotografii și imagini video, de ce să nu păstrăm și gândurile invitațiilor. Iar pentru asta o carte de oaspeți este cel mai potrivit lucru. Lasă-ne pe noi să o decorăm și să îi dăm un aspect pe măsura importanței amintirilor ce va avea să le conțină.

Detalii …

Saculet magic

Diverse

Uneori ne ies din mâini unele lucruri pe care nici noi nu știm unde să le încadram. Dar avem drag de ele și le-am făcut o categorie specială.

Detalii …