0758.242.448

Despre noi

Produsele care ies din Arius Atelier sunt deosebite – pentru că sunt realizate manual, pentru că au finisaje de o calitate excepțională și, mai ales, pentru că sunt făcute să ajungă la cei care apreciază frumosul.

Categoriile principale de produse Arius Atelier sunt: accesorii pentru botez (mărturii, invitații, trusouri, lumânări, cărți de oaspeți etc.), accesorii pentru nuntă (mărturii, invitații, lumânări, cocarde, cutii de dar etc.), accesorii de zi. Toate produsele sunt lucrate manual.

Nu avem limite în ceea ce privește materialele pe care le utilizăm. Deși avem unele modele standard de produse, ne propunem ca fiecare comandă să fie diferită. Acesta este motivul pentru care nu veți regăsi prețurile produselor pe site. Prețul este determinat în urma unei discuții preliminare cu clientul și reflectă cerințele individuale ale acestuia.

Stewardesă consemnată la sol, Ari și-a găsit plăcerea în joaca cu dantele, panglici, borcănașe, sticluțe,  buburuze, îngerași, broscuțe  și tot felul de alte elemente din care face lucruri frumoase pentru oameni frumoși. Obișnuința profesională, de a fi tot timpul impecabilă se transmite și în produsele ce îi ies din mână. I se mai spune și Contesa, iar asta o enervează la culme. Pe stradă o găsești mereu cu șireturile desfăcute și la un pas să se împiedice, dar atunci când vine vorba de comenzi este foarte atentă la detalii.