0758.242.448

Trusou Botez

Tradiția trusoului în Europa datează din secolul al XVI-lea, din vremea reginei Caterina, soția regelui Henric al Angliei. După ce pierduse deja o sarcină, regina îşi aștepta cu nerăbdare primul născut. Pentru a face așteptarea mai ușor de suportat, a început să coasă haine pentru bebeluș. Admirând frumusețea hainelor pregătite de regină, doamnele de la curte au fost de părere că fiecare nou-născut ar trebui să primească un astfel de trusou.

În tradiția creștină, primul trusou poate fi considerat cel primit de Iisus din partea celor trei magi. Aceștia i-au adus trei daruri extrem de valoroase în vremea respectivă: aur, smirnă și tămâie.

De-a lungul timpului, elementele constituente ale unui trusou de botez s-au mai schimbat. Astăzi, trusoul de botez include: două lumânări mici, o sticluță de mir, un săpun, fașă de mir, pânză albă de mir, un prosop mic și un prosop mare.

Toate produsele prezentate mai jos sunt lucrate și decorate manual. Portofoliul este deschis și putem realiza trusouri tematice, din materialele pe care le preferați. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți idei sau sugestii în ceea ce privește produsul pe care vi-l doriți.

Când parcurgeți lista produselor Arius Atelier, nu vă limitați doar la modelele afișate. Suntem un atelier de creație, de aceea lucrăm la fel de bine cu materialele și culorile pe care ni le propuneți. Dacă aveți idei de produse, suntem bucuroși să le ascultăm și cu atât mai bucuroși să le punem în practică!

Folosiți link-urile de mai jos pentru a accesa fiecare produs în parte.