0758.242.448

Botez

Ne plac nunțile, dar ne bucură mai tare botezurile. Dacă ați ajuns pe această pagină în căutarea unor accesorii necesare organizării unui botez, permiteți-ne să vă felicităm mai întâi. Să aveți un copil sănătos și așa cum vi-l doriți!

În ce privește organizarea petrecerii, noi vă putem ajuta cu invitații de botezmărturii de boteztrusoulumânări de botez și lumânări de masăcruciulițe și alte însemne religioase, carte de oaspeți (guest book) și multe altele.

Când parcurgeți lista produselor noastre nu va lăsați constrânși doar la modelele afișate. Suntem un atelier de creație și putem la fel de bine lucra cu materialele și culorile propuse de dvs. Dacă aveți idei și de produse, am fi bucuroși să vi le ascultăm și și mai bucuroși să le punem în practică.

Folosiți linkurile de mai jos pentru a accesa fiecare categorie de produse.

 

Invitatie botez - Invitatie pe roti

Invitații botez

Arius Atelier confecționează invitații de botez personalizate, atât în ceea ce privește textul, cât și designul. În funcție de tema propusă, vă vom oferi spre alegere modele unice. Contactați-ne pentru a discuta despre eveniment și vom veni în sprijinul dvs. cu idei și propuneri.

Detalii …

Cruciulițe Botez

Cruciulițe botez

Participanții la ceremonia botezului primesc din partea părinților, o cruciuliță legată cu o fundiță, ca simbol al creștinării la care iau parte. În funcție de preferințele personale, cruciulița poate fi înlocuită cu un medalion reprezentând pe Fecioara Maria cu pruncul în brate sau un îngeraș.

Detalii …

Trusou botez fată - Detalii prelucrate manual

Trusou

Tradiția trusoului în Europa datează din secolul al șaisprezecelea, din vremea reginei Caterina, soția regelui Henri al Angliei. După ce pierduse deja o sarcină, regina aștepta anxioasă noul copil. Pentru a face așteptarea mai ușor de suportat aceasta a început să coase haine pentru noul bebeluș. Admirând frumusețea hainelor pregătite de regină, doamnele de la curte au fost de părere că fiecare bebeluș ar trebui să primească un astfel de trusou.

Detalii …

Cutie trusou botez - Steluțe de mare

Cutii pentru Trusou

Trusourile de botez sunt o colecție de elemente atât de importante pentru ceremonia botezului, iar cele realizate de noi sunt atât de frumoasa încât ar fi păcat să le livrăm într-o pungă. Din acest motiv am conceput cutii pentru trusou. Cutiile sunt realizate și decorate manual, astfel încât să se integreze cât mai bine în tema botezului pe care îl organizați.

Detalii …

Lumanare botez - Ingeras

Lumânări botez

Lumânarea pentru botez se aprinde în cadrul ceremoniei pentru lumânarea sufletului celui care urmează a fi botezat. Se prezumă că sufletul lui vine din întuneric și se îndreaptă către lumină, dăruindu-se în același timp lui Dumnezeu.  În tradiția românească, lumânările pentru botez cad în responsabilitatea nașilor.

Detalii …

Marturie botez, nunta - Borcanel cu lavanda

Mărturii botez

Mărturiile de botez reprezintă un mod elegant de a le mulțumi participanților la eveniment și de a le lăsa o amintire. Nu există o regulă în ce privește compoziția mărturiei. Poate fi un bocanel de șerbet sau de miere de albine, poate fi compus din câteva bombonele sau 2-3 biscuiți, poate fi un borcănel de ceai, poate fi o jucărie sau un desen. Poate fi un element practic sau poate fi un simbol. Vă lăsăm de dvs. să alegeți dintre modelele noastre.

Detalii …

Carte de oaspeti - Trandafiri realizati manual si tema muzicala

Carte de oaspeți

Timpul trece și ne lasă doar amintirile. Pe lângă fotografii și imagini video, de ce să nu păstrăm și gândurile invitațiilor. Iar pentru asta o carte de oaspeți este cel mai potrivit lucru. Lasă-ne pe noi să o decorăm și să îi dăm un aspect pe măsura importanței amintirilor ce va avea să le conțină.

Detalii …

Copacel de cafea

Diverse

Uneori ne ies din mâini unele lucruri pe care nici noi nu știm unde să le încadram. Dar avem drag de ele și le-am făcut o categorie specială.

Detalii …