0758.242.448

S-a încheiat un tur, dar cursa nu s-a terminat

Până am reușit să aducem siteul într-o formă în care să îl putem prezenta măcar prietenilor, a trecut sezonul de nunți și botezuri și aproape că s-a încheiat și anul. Știam că lucrurile aveau să dureze mai mult decât am planificat așa că nu sunt demoralizat. De fapt sunt chiar bucuros pentru că astăzi am încheiat o prima etapă: avem Google AdWords. Nu știu cât o să ne țină bugetul, dar pentru un startup acest pas este inevitabil. Istoria de câteva luni a unei companii noi nu se compară cu cea de zeci de ani a celor deja existente pe piață, iar Google știe asta.

Încă mai avem poze de făcut, de adăugat produse și de completat descrieri, dar Decembrie se anunță o lună bună pentru a face asta. Până una asta uite care e mărturia mea preferată:

Mărturie botez, nuntă - Borcanel cu lavandă

Mărturie botez, nuntă – Borcănel cu lavandă6 Comments

 1. cat ar costa per bucata 1 borcanel cu miere si cu lavanda
  Cod produs: AMU-004

  • Ari

   Bună ziua,

   Prețul mărturiilor diferă în funcție de materialele folosite și am detaliat totul în mail-ul pe care vi l-am trimis.

   O zi frumoasă vă doresc!

 2. Buna, m-ar interesa preturi pentru borvanele miere cu lavanda ( 25-30 bucati) eventual, revenin cu precizrea numarului…merci

  • Buna Natalia,

   Am folosit adresa de email cu care ai postat comentariul si ti-am trimis calculatia. Daca nu o gasesti in Imbox, arunca o privire in folderul de SPAM/Junk. Daca nu e nici acolo, te rog sa ne contactezi.

   O zi buna, iti doresc!

 3. Buna dimineata,

  si eu as fi interesata de modelul de marturie mai sus prezentat. Va rog sa-mi transmiteti oferta via e-mail.

  Multumiri,
  Lorena

  • Buna Lorena,

   Am folosit adresa de email cu care ai postat comentariul si ti-am trimis oferta. Daca nu o gasesti in Inbox, arunca o privire in folderul de SPAM/Junk. Daca nu e nici acolo, te rog sa ne contactezi folosind datele din pagina de Contact.

   O zi buna iti doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>