0758.242.448

Invităm la nuntă

Avem clienți darnici care îmi îmbogățesc sufletul cu poveștile lor de dragoste, iar când încep să lucrez la comandă dată, clar am timp pentru a visa. Și mi-o ia gândul din loc că abia mă mai țin după el ca să nu-l pierd.

…O deranjează o rază de soare care îi trage de pleoape să i le deschidă. Este dimineața zilei libere. Ar vrea să spună, dar este prea leneșă, așa că deshide doar o jumătate de ochi. Fericire! Îl surprinde puțin ridicat pe pernă, privind-o. Își dă seama că este ciufulită și nemachiată, dar nu o macină gândul. El se prinde din prima ce vrea și asta îi aduce bucuria care o afundă mai departe în liniște. Repede realizeză că nu s-a schimbat nimic, ba mai mult, se simte luată în brațe și aude cum îi șoptește că si mâine o vrea tot doar a lui și îi face invitația la o plimbare prin viață la brațu-i. Asta se lasă cu “DA!”-ul ăla. :))

Acoperit de tot părul ei vâlvoi și reușind cu greu să respire printre sărutări, își dă seama fericit că trebuie sa schimbe planul zilei libere. Ea deja o anunță pe mama, își sună cea mai bună prietenă și este îmbrăcată să iasă din casă. Trebuie să începă de undeva pregătirile.

Invitațiile de nuntă.

 

 

SG205593

SG205584


SG205582

SG205575

 

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>